Geurfrequenties

Van etherische olie naar geurfrequentie

Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het? 

Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.). Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd. De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderde of vernietigde. Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:

Omschrijving productFrequentie

Ingeblikt en bewerkt voedsel

0 Hz

Verse producten

15 Hz

Droge kruiden

12 - 22 Hz

Verse kruiden

20 - 27 Hz

 

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben. 

Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben. 
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie. Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën. Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen. Dit laatste heeft men bij het Laurens ziekenhuis te Rotterdam ook ervaren. Daar gebruiken ze speciale geurfrequenties die ook worden verkocht door de Nieuwetijdshop!

De kracht van Positieve intentie en gebed

Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’  te bewijzen en dat is gelukt. Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën. Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. En met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).

Dit is een van de redenen dat we al onze helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken. Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, dat bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.

50b286017a302cc92120037988b0fa2004496f87
BLUE

RELAX YOUR BODY AND MIND

IMG_4626.JPG
PURPLE

RELAX YOUR BODY AND MIND

IMG_4627.JPG
BROWN

RELAX YOUR BODY AND MIND

62d522d890c6cfd3bb5156d5666f14ac785238c9
YELLOW

RELAX YOUR BODY AND MIND