Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Graag wél altijd even uw retour aanmelden, zodat wij overzicht kunnen houden. Onaangemelde retouren nemen wij niet in behandeling. 

Let op! De producten van Young Living kunnen niet geretourneerd worden!

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten én retourkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de Dutch Vitamin Store geretourneerd worden. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken info@dutchvitamincare.com of via ons contactformulier. Je krijgt bij pakketjes een retourlink van ons gemaild. Bij een brievenbuspakketje vergoeden wij de retourkosten bij het terugstorten van het orderbedrag. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Stuur de factuur (of een kopie) mee, anders kunnen we de afzender misschien niet achterhalen! Een briefje met je naam en eventueel ordernummer is ook voldoende.

Stuur het artikel terug naar, of print de retourlink uit;
Dutch Vitamin Care

Klaprozenweg 9

1032KK 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen info@dutchvitamincare.com

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.